dissabte, 12 de gener del 2013

Els Reis Mags agraeixen la rebuda a les xiquetes i xiquets de Vinalesa

El passat 6 de gener arribaven els Reis Mags d'Orient al nostre poble i foren rebuts per totes i tots els xiquets amb una cavalcada que va recorrer tots els carrers i places. La comitiva reial ens ha fet arribar a la redacció del Rebost Cultural una carta d'agraïment a totes i tots els vinalesins i vinalesines per la càlida rebuda i l'ambient tan especial que es respira al nostre poble. Vos transcrivim la carta dels patges reials.

Els patges reials instants abans de la Cavalcada pels carrers de Vinalesa

Benvolguts amigues i amics,

la vespra del Dia de Reis és un dia molt senyalat per a nosaltres els Patges Reials, però especialment a Vinalesa. Com a tots els pobles els xiquets esperen amb il·lusió els seus regals però al vostre poble resulta doblement agradable observar com la gent ix al carrer a vore com la cavalcada passa per davant de les seues cases i esperar a que algun patge li faça entrega d'algun paquet.
I tot açò és gràcies a un grup d'amics que els Reis Mags tenim a Vinalesa des de fa anys. Són gent que de manera desinteressadament s'encarreguen d'organitzar tota la cavalcada, dissenyant l'itinerari per no deixar cap zona sense que puguen gaudir de ses majestats. Gafaüt, el poble, el barri, les zones noves, ... La replegada de cartes pel Visir és l'inici oficial de les festes i també s'impliquen especialment per tal que totes i tots pugueu depositar els vostres desitjos en el bagul reial. Què dir de la col·laboració dels pares i mares que faciliten la tasca acostant-nos els paquets ben embalats amb l'ajuda d'eixe grup d'amics i amigues que tenim a Vinalesa?
Aquestos amics tenen noms i cognoms: son les associacions locals com les falles dels Xiquets i la Marqués de Sotelo, el Grup Scout Hiawatha o la OJE, la Societat Renaixement Musical, el Grup d'Espeleologia Tracalet. Sense tots ells, la Cavalcada Reial a Vinalesa no seria el mateix.
Els patges dels Reis Mags d'Orient no podem més que donar el més sincer agraïment a totes les persones que participen en l'organització d'este dia tan especial, així com al veïnat en general de Vinalesa que s'implica en la festa. Però especialment volem agrair als xiquets i xiquetes de Vinalesa per l'amor que ens transmeten, no sols a nosaltres sinó a les seues famílies i al seu poble. Ses Majestats saben que d'aquesta manera: fent pinya, treballant en conjunt i il·lusionant-se amb el futur serà com es superaran totes les dificultats.
Els patges dels Reis d'Orient