dimecres, 28 de novembre del 2012

Festa de la Música a Vinalesa

La Societat Renaixement Musical de Vinalesa ha organitzat una vesprada festiva de música per al proper dissabte 1 de desembre. Es tracta de la Festa de la Música que la Societat ve celebrant tradicionalment per finalitzar l'any i commemorar la patrona de la música, Santa Cecília.

A la vesprada una cercavila anunciarà la festa pels carrers del poble i es recolliran als nous músics que entraran a formar part de la banda. A la mitja part del concert posterior s'oficialitzarà aquesta entrada amb la presentació dels mateixos. Enguany s'incorporen 4 nous músics després de superar la fase d'aprenentatge a l'escola de musica Esteban Esteve.

La Coral Pi de l'Anell oferirà el seu repertori a la primera part del concert. També presentaran al seu nou director, Sergi Cunyat. Al programa destaquen els dos temes del mític grup The Beatles: Yesterday i Hey Jude que interpretaran en homenatge al grup britànic pel seu 50 aniversari.

La segona part, on la banda simfònica de la SRM ocupara l'escenari, estarà dedicada al mestre-compositor Ferrer Ferran. La banda de la SRM ja fa dues edicions d'aquesta festa que dedica el seu concert a algun compositor valencià contemporani, com Andrés Valero el 2011 i José Alamà el 2010. Enguany li ha tocat a Ferrer Ferran, pot ser el compositor de més èxit al panorama actual de bandes de música. Les seues simfonies han estat interpretades arreu del món i premiades amb importants guardons. Ferrer Ferran ha dirigit importants bandes i formacions musicals a nivell internacional. Mostra d'açò és el vídeo que enllacem on Ferrer Ferran dirigeix la Banda Simfònica Simon Bolivar de Veneçuela que interpreta el pas doble Antonio Estevan López, del mateix compositor i que s'inclou al programa del dissabte a Vinalesa.

Des del Rebost Cultural vos convidem a participar a la Festa de la Música de la SRM de Vinalesa i a conèixer la música de Ferrer Ferran que també estarà present al saló d'actes de la Societat. Música Mestre!


Podeu conèixer el programa complet del Concert visitant la web de la SRM de Vinalesa: http://www.srmvinalesa.com/web/images/stories/noticies/diptic_festa2012.pdf