divendres, 2 de novembre del 2012

Estellés a la II Tardor Cultural


El BLOC-Compromís de Vinalesa ha organitzat una Festa-Homenatge a Estellés dins la II Tardor Cultural. Serà el proper dissabte 10 de novembre a les 19.00 hores a l'Espai Jove (Plaça del Castell) i consistirà en un recital de poesies de Vicent Andrés Estellés i l'actuació del cantautor Rubén Durà.

Si voleu participar llegint una poesia, podeu enviar un correu a blocvinalesa@gmail.com o posar-se en contacte amb qualsevol membre del col·lectiu. També organitzen un sopar pel qual caldrà reservar abans del 8 de novembre.

D'aquesta manera a Vinalesa viurà la primera Festa Estellés, una iniciativa que ja ha tingut bona acollida a altres pobles del País i què ara vol arrelar a Vinalesa (vegeu esta entrada passada del nostre blog). L'homenatge també s'emmarca dins l'Any Estellés que s'ha commemorat este 2012.

L'acte estarà amenitzat pel cantautor Rubén Durà, veí de Puçol i que compta amb un ample repertori de cançons pròpies així com d'altres cantautors en valencià. Vos deixem un xicotet recull de videos de les seues actuacions més destacades.