dilluns, 29 d’octubre del 2012

Atzembla llança Al gran desert, single del darrer disc


Hui mateixa el grup d'ska-rock Atzembla ha fet públic l'avançament del seu últim disc El teu viatge que podrem escoltar íntegrament el proper dilluns 5 de novembre.

Al seu blog (http://atzembla.blogspot.com.es/) expliquen que "Al gran desert" és una cançò que parla de l'opressió dels pobles, en concret de l'opressió que pateix el poble saharaui dia a dia des de fa 37 anys. Un poble que es nega a assumir la derrota i als campaments situats al gran desert del Sàhara espera, espera i camina, camina cap a la llibertat del seu poble, camina amb un pas ferm i decidit per retrobar-se amb els seus, per tornar a les seves cases, per ser un poble lliure. Un poble que amb una dignitat infinita, que tot i no tindre res t'ho ofereix tot, uns xiquets que tot i haver viscut sempre en aquesta situació extrema no apaguen mai el seu somriure. Una cançò que preten fer l'homenatge a tots aquells pobles que viuen oprimits!

Recordar-vos que encara podeu participar i col·laborar del projecte mitjançant la vostra aportació al verkami que estan portant a terme (http://www.verkami.com/projects/3259-el-teu-viatge-nou-disc-d-atzembla).