dimecres, 24 d’octubre del 2012

La Fira del Comerç es consolida com a final de festes

El passat cap de setmana del 20 i 21 d'octubre es celebrava al pati de la Reial Fàbrica de la Seda de Vinalesa la 9a edició de la Fira del Comerç local. Una trobada que es consolida al calendari festiu del nostre poble a la vegada que augmenta la seua repercussió econòmica sobre el petit comerç de Vinalesa, segons alguns comerciants ens comentaven.

Des d'aquest blog volem felicitar a l'Associació Local d'Empresaris de Vinalesa (VALE) per l'esforç que els suposa el muntatge de la fira i de mantindre la qualitat, tant dels seus productes com del tracte humà que ofereixen als clients/es (més bé veïnat), principal avantatge comparativa respecte a les grans superfícies comercials. També els encoratgem a seguir realitzant la fira i mantindre's actius a l'entramat social del nostre poble.

Vos recomanem l'article de l'amic Rafa Arnal al seu blog de Tavernes Post. R. Arnal porta participant a les consecutives fires comercials, no sols de Vinalesa sinó de la resta de la comarca a l'astand de L’eixam Edicions (Tavernes Blanques). Ací l'enllaç.